Кримінальну справу щодо вбивства колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова порушив Слідчий комітет РФ. І хоча офіційної інформації з цього приводу відомство не давало, близькі до слідства джерела запевняють, що розслідування почалося.

Як пишуть росЗМІ, справа знаходиться у слідчого СК РФ Дениса Жеренова. І саме у нього в виробництві перебуває кримінальна справа за звинуваченням Вороненкова у шахрайстві.

Адвокат убитого екс-парламентаря Андрій Гривцов у свою чергу повідомив, що нічого не чув про початок розслідування.

Як відомо, Денис Вороненков був застрелений 23 березня у центрі Києва колишнім бійцем батальйону "Донбас" Павлом Паршовим. Охоронець екс-депутата встиг зробити кілька пострілів у кілера, завдавши йому смертельних поранень, хоча й сам отримав кулю від убивці. Згодом Паршов помер у лікарні, незважаючи на всі спроби лікарів реанімувати його.

Вороненкова відспівали у Володимирському соборі й поховали на Звіринецькому кладовищі. Похорон Паршова пройшов учора у Павлограді на Дніпропетровщині.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", після цього резонансного вбивства в Нацгвардії анонсували перевірки, аби виявити, як завербований російськими спецслужбами Паршов міг потрапити до її лав.