А в Росії все як завжди: всім бажають успіху, коли немає грошей. Якщо маленька зарплата - радять займатися бізнесом. Тепер з'явився новий тренд: мешканців РФ закликають берегти причинні місця, оскільки в Європі просто навала заражених гомосексуалістів.

Про це росіянам вирішив повідомити Росспоживнагляд на офіційному сайті, внісши новину на головну сторінку. Виявляється, з лютого Європу починає захоплювати епідемія гепатиту, причому найчастіше він зустрічається у чоловіків, які займалися сексом з представниками своєї статі. За інформацією компетентних російських фахівців, вже 13 європейських країн знаходяться мало не під загрозою вимирання. У список небезпечних Росспоживнагляд вніс Францію, Німеччину, Данію, Фінляндію, Австрію, Бельгію, Італію, Іспанію, Британію, Швецію і Португалію, а також Голландію та Ірландію.

Підсумувавши вищесказане, відомство настійно порекомендувало росіянам бути обережнішими під час поїздок за кордон і правильно планувати свій маршрут. Що конкретно під цими словами малося на увазі, залишається загадкою: чи то мило в готельному душі не упускати, чи то в клубах завжди закривати за собою туалетну кабінку.

Раніше "Знай.ua" писав про те, як Поклонська закликала колег міняти свідомість росіян.