Екс- "прокурор" окупованого Кримського півострова Наталія Поклонська закликала депутатів Держдуми міняти свідомість росіян: населення повинно свято вірити в те, що жоден корупціонер не залишиться безкарним.

Про це "єдиноросска" заявила під час "десятихвилинок", на яких представники партій роблять заяви перед початком засідання. Про це повідомляють росЗМІ. Примітно, що подібні заяви почалися після антикорупційних мітингів, які проводив російський опозиціонер Олексій Навальний.

"Завдання комісії (по контролю за достовірністю відомостей про доходи) - зробити так, щоб наші виборці бачили: ні у кого немає і не може бути імунітету від відповідальності за порушення закону. Очевидно, що будь-який факт корупційного прояву з боку депутатів, незалежно від партійної приналежності, негативно позначається на авторитеті державної влади в цілому, викликаючи недовіру в суспільстві до нашої роботи", - заявила "прокурор", очевидно вважаючи, що це єдина причина недовіри до диктаторського режиму.

Також Поклонська пригрозила розправою тим, хто збреше в деклараціях або внесе туди не всю інформацію про майно та рахунки. Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Поклонська заявила, що Держдума може застосувати санкції до тих, хто несерйозно сприймає важливість декларацій.