Президент країни-агресора Володимир Путін зізнався, що Віктор Черномирдін в значній мірі вплинув на нього.

На медіафорумі Загальноросійського народного фронту Путін заявив, що Віктор Степанович зіграв дуже позитивну роль у його житті.

"Це була унікальна людина - дуже порядна і дуже професійна. Певною мірою, ми всі його учні", - підкреслив Путін.

Глава Росії зазначив, що Черномирдін умів "красиво і соковито виражатися" і додав, що він жив дуже добре, яскраво і зіграв дуже вагому роль в житті країни, особливо у важкий період 1990-х років.

Більш того, Путін зізнався, що зберігає вдома добірку виступів Черномирдіна й іноді її переглядає.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Російський президент також поділився деякими спогадами про Черномирдіна. Він розповів, як той у "міцних" виразах вчив нинішнього першого заступника глави адміністрації президента РФ Сергія Кирієнко готуватися до опалювального сезону, а також як сам Путін пропонував Йому відправитися послом на Україну.

Путін зазначив, що завжди звертався до Черномирдіна на "ви", а той до нього на "ти".

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", журналістка розповіла, в якому випадку Путін почне розстрілювати "незгодних" з його режимом Росіян.