У Росії представники Слідчого комітету заявили, що визначили особу, яка була причетна до "викрадення" прокремлівських журналістів каналу "Зірка" на Донбасі у 2014 році.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Вони заявили, що ним нібито виявився українець Валентин Манько, яки "належав до Правого сектору". У СК РФ вже відкрили відповідне кримінальне провадження, втім поки що жодними фактичними підтвердженнями таке рішення не аргументували.

Слід відзначити, що співробітників "Зірки" кілька років тому відправили в Україну для того щоб знімати короткі сюжети пропагандистського характеру – керівництво доручило їм привезти з Донбасу кадри, які б лякали глядачів. Тоді двоє кореспондентів Микита Конашенков та Євген Давидов, які розповідали на камеру про так званих "мирних ополченців" нібито зникли під час зйомок.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що пропагандистські ЗМІ Росії опублікували чергову "сенсацію"про бідність в Україні – в кадрі показана жінка, яка нібито відбирає хліб у голубів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще