У той час, коли російський президент Володимир Путін захоплено розповідає на прес-конференціях про "небувалий підйом економіки", самі громадяни вже давно зрозуміли, що відбувається в країні.

Підтвердити це взявся відомий блогер Олександр Тверський. На своїй сторінці у Facebook він закликав користувачів розповісти, із чим у них асоціюється життя в РФ.

Більшість із них відверто зізналися, що охарактеризувати Росію можна переважно кількома негативними поняттями. Найчастіше зустрічалися асоціації із війною, чорною дірою, "совком" та "брехнею".

"На сьогодні – сором і ганьба. При чому, яку сферу не візьми", - бідкаються росіяни.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що окупаційна "влада" Криму змусить мешканців анексованого півострова забезпечувати росіян помідорами. Під плантації вже виділили чималі земельні ділянки – теплиці побудують на 150 гектарах землі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще