Діяльність президента США Дональда Трампа змусила Кремль "затамувавши подих" чекати "травневих рішень" лідерів країн Великої сімки, які згодом можуть призвести до розвалу Росії.

Таку думку висловив російський журналіст Саша Сотник.

"Того й гляди введе ембарго на улюблену грязюку, яка і без того – то підніметься з гробу, то пірне назад. Наша Вуглеводородиця і так останніми роками нагадувала голодного ведмедя-шатуна, готового задерти за нагоди то зустрічний Крим, то Донбас, а тут – зовсім охляла. Мало того, що оголосили полювання, обклавши санкціями, та ще й опустили ціну на колись дорогу шкуру. Залишилося харчуватися ягелем та корою дуба. Загалом, перли дрібніють, діаманти стираються в пил, коні в МЗСівській стайні засумували і не іржуть", - вважає журналіст.



За його словами, G7 вже оголосила президента Сирії Башара аль Асада мерзенною твариною, і наступна зустріч лідерів країн з найбільшими економіками світу відбудеться для винесення вердикту щодо "лубянського зоопарку і, власне, царя всіх спец-звірів".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Всесвітнє політбюро, швидше за все, визнає кремлівського "керманича" динозавром і засудить до занесення в "червону книгу диктаторів", після чого приступить до вироблення стратегії знищення його, як виду. У цих "динозаврів", намертво приварених до галер, – як правило, зміщені всі життєві поняття. Без влади вони себе не мислять, і заради неї, жаданої, готові пожертвувати ким завгодно, окрім себе. Тварину, швидше за все, попереджувально присплять, щоб не випалило вогнедишною пащею цивілізований ландшафт", - зазначив експерт.

Сотник вважає, що не так важливо, як саме пройде "обряд приспання". Головне, на його думку, що "кримінальний звіринець" після цього кинеться врозтіч, щоб не опинитися "в руках допитливих гаазьких ескулапів". Журналіст зазначає, що без Путіна у владі Росію чекає остаточний занепад, а росіяни, які палко підтримували кремлівського лідера, знову будуть нарікати на те, як їх обдурили й пограбували.

Щоб уникнути розвитку нового "імперського комплексу" у РФ, її, зазначає Сотник, розвалять вже за обкатаною моделлю, дозволивши місцевим царькам", які вже бажали незалежності в дні краху СРСР, її здобути.

"Це не означає, що в джунглях переведуться хижаки. Просто вони знову стануть нижче зростом, і їх паща більше не зазіхне на все людство", - резюмував незалежний журналіст.


Як повідомляв раніше портал "Знай.UA" раніше російський публіцист Леонід Радзіховський заявив, що Російська Федерація перестане існувати від одних тільки слів Путіна про відхід від влади.