Президент США Дональд Трамп відчуває себе в коконі і сумує за попередньою роботою.

Про це глава Білого дому розповів у відвертому інтерв'ю агентству Reuters.

Коли Трамп порівняв своє колишнє життя із тим, через що йому довелося пройти за перші 100 днів у президентському кріслі, виявилося, що управляти бізнес-імперією набагато легше, ніж державою.

"Мені подобалася моя колишня життя. У мене було дуже багато справ. Але зараз роботи ще більше, ніж раніше. Я думав, буде легше. Я сумую за своїм старим життям. Мені подобається працювати, тож це не проблема, але роботи насправді більше", - зізнався мільярдер.

Будучи світською людиною, Трамп не раз опинявся в центрі уваги преси і, як йому здавалося, давно звик до думки про те, що його особисте життя виноситься на огляд публіки. Однак виявилося, що посада президента має на увазі повну відсутність приватності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А ще республіканець ніяк не звикне, що за ним цілодобово всюди слідують агенти Секретної служби.

"Відчуваєш себе у своєму маленькому коконі, тому що стільки охорони, що не можеш нікуди піти", - розповів Трамп.

Якщо президент США і залишає Білий дім, то на лімузині або у броньованому позашляховику. І сумує за можливістю самому сидіти за кермом.

"Мені подобається водити. Але я більше не можу цього робити", - додав Трамп.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Трамп "скромно" підсумував 100 днів правління.