Американський президент Дональд Трамп підбив підсумки перших ста днів на посаді глави держави і без зайвої скромності оцінив роботу своєї Адміністрації на "відмінно".

Таку інформацію республіканець озвучив у розмові з журналістами видання The Washington Examiner.

Він наголосив, що за цей час закладені основи для чудових відносин з Німеччиною і Великою Британією, а також Китаєм і Японією, підписані 32 важливих законопроекти, визначені пріоритети в роботі на благо держави, а також Білий дім максимально наблизився до реформування галузі охорони здоров’я.

А от за інформування американців про досягнуті його Адміністрацією успіхи він би "поставив 5 із мінусом". При цьому Трамп похвалив свого речника Шона Спайсера, який "відмінно справляється" і "прекрасно викладає" точку зору керівництва країни. Натомість ЗМІ примудряються перекрутити його слова і подати все в зовсім іншому контексті.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", глава Білого дому хоче озвучити в Ізраїлі нову ініціативу щодо вирішення конфлікту з Палестиною. Під час візиту його супроводжуватимуть зять та донька.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще