У Вашингтоні відзвітувались про перші 100 днів роботи президентом Дональда Трампа. Одним із головних досягнень назвали "ізоляцію Росії в ООН".

Про це йдеться в офіційному документі на сайті Білого дому.

"Трамп ще більше ізолював Росію та Сирію в ООН шляхом успішних переговорів з китайським лідером Сі Цзіньпіном", - йдеться в тексті повідомлення.

Крім того, представники Трампа відзначили його протистояння країнам, які загрожують національній безпеці США, після багатьох років безуспішної дипломатії.

В актив 45-го голови Білого дому записали розширення можливостей Збройних сил, скорочення нелегальної імміграції та введення санкцій проти Сирії та Ірану.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп заявив, що врегулювати ситуацію із ядерною агресією КНДР дипломатичним шляхом майже неможливо.