Терористи ісламістської організації "Талібан" захопили управління поліції міста Кала-е-Зал на півночі Афганістану поблизу Кундуза.

Як повідомляє DW, бойовики захопили відділення поліції 6 травня після двох днів боїв. При цьому місцеві правоохоронці досі ведуть бої з терористами.

"Підкріплення вже на шляху, ворога атакують афганські сили безпеки як на землі, так і з повітря. Скоро наші сили повернуть контроль над втраченими територіями", - сказали в поліції. Про жертви з обох сторін поки нічого не відомо.

Варто зазначити, що таліби вже не раз намагалися захопити столицю провінції Кундуз.

У зв'язку з даними повідомленнями канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що ще рано говорити про виведення військ міжнародної коаліції з території Афганістану.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що вісім убитих і одинадцять поранених афганських солдатів - результат сьогоднішньої атаки бойовиками в уніформі військової бази в провінції Балх. Вона знаходиться в місті Мазар-і Шариф, біля мечеті.