У Киргизстані населений пункт накрив руйнівний зсув, є людські жертви.

Внаслідок сходження зсуву в Ошській області, що на півдні країни, загинуло 24 людини.

Трагедія застала людей зненацька, близько 4.20 ранку, коли вони спали. Понад мільйон кубометрів землі накрило десяток будинків.

Ділянка, де сталась надзвичайна подія вважалась небезпечною для проживання. Людей мали відселити з цього місця ще 20 років тому.

"У березні цього року МНС передало місцевим жителям приписи про переселення на більш безпечні ділянки, так як вдома вони перебували в небезпечній зоні" , - розповіли в МНС країни.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зараз на місці працюють рятувальники. Місцева влада тепер повинна вирішити, куди переселити людей, залишатися там небезпечно, адже не відомо, коли наступного разу може статися лихо.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", зсув сміття поблизу столиці в Ефіопії убив півтори сотні людей, більшість із яких жінки та діти.