Президент США Дональд Трамп звернувся за допомогою до Китаю, щоб вирішити "північнокорейську проблему". В іншому випадку, Вашингтон здатний сам відшукати варіанти виходу з ситуації.

Про це глава Білого дому повідомив в Twitter. США готові знайти самостійно методи впливу і вирішення загрози боку КНДР, навіть якщо Китай відмовиться від співпраці.

"Я пояснив президенту Китаю, що торговельна угода з США буде набагато краще для них, якщо вони вирішать проблему Північної Кореї! ... Північна Корея шукає неприємності. Якщо Китай вирішить допомогти, буде здорово. Якщо ні, ми вирішимо проблему без них", - заявив американський президент.

У КНДР звинуватила США в тому, що вони розмістили військово-морську ударну групи біля берегів країни. У відповідь на це Північна Корея заявила, що готова до "війни".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент США Дональд Трамп має намір покращувати відносини з головою КНР Сі Цзіньпіном. Лідери держав провели офіційну зустріч у Флориді.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще