Президент США Дональд Трамп скасував кілька указів колишнього президента Барака Обами, які відносяться до боротьби з глобальним потеплінням.

Про це повідомляє прес-служба Білого дому.

Зокрема, вказується, що новий указ Трампа скасовує мораторій на розробку нових вугільних родовищ. Крім того, указ Обами про те, що глобальне потепління є загрозою національній безпеці, більше не є чинним. Крім того, буде переглянутий план "Чиста енергія" (Clean Power Plan), який має на увазі зниження викидів вуглекислого газу.

Всього Трамп скасував шість рішень минулої адміністрації.

"Це поверне робочі місця, наші мрії і зробить Америку знову багатою", - сказав Трамп. За його словами, почалася нова ера в економіці країни.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що скасування медичної реформи Obamacare, яка є ініціативою колишнього президента США Барака Обами, призведе до того, що 24 млн американців втратять медичну страховку.