Адміністрація президента США захищатиме довкілля до тих пір, поки це не шкодитиме американським робітникам.

Таку заяву зробив глава Білого дому Дональд Трамп під час виступу з нагоди міжнародного Дня Землі, пише The Hill.

Він зазначив, що адміністрація зацікавлена в чистоті повітря і води в країні, чистоті лісів, озер, а також збереженні зникаючих видів.

Трамп уточнив, що економічне зростання сприяє ефективності захисту довкілля. При цьому американський лідер додав, що природу необхідно захищати без шкоди для сімей робітників.

"Тому моя адміністрація позбавляє працівників і компанії від заборон, але водночас пам'ятає, що наші дії також повинні захищати довкілля", – наголосив він.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

За словами Трампа, Білий дім підтримує наукові дослідження, але основою "точних наук" має бути "не ідеологія, а чесне дослідження і переконлива дискусія".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, по всьому світу пройшли "Марші на захист науки", учасники якого протестували проти політики Трампа, який зібрався скоротити фінансування наукових програм на $54 мільярди на користь оборонного бюджету країни.