Президент США Дональд Трамп прокоментував свої відносини із канцлером Німеччини Англелою Меркель та розповів про "неймовірне" взаєморозуміння між ними.

Про це Трамп заявив в інтерв'ю Associated Press.

Голова Білого дому зізнався, що не розраховував на теплі стосунки із канцлером ФРН, адже мав з нею розбіжності у питаннях міграції та виплат НАТО.

"Але у нас була неймовірна хімія", - заявив Трамп.

Він також у черговий раз пояснив, чому не потиснув Меркель руку під час зустрічі у Вашингтоні. За словами американського лідера, на той момент вони вже провели багато часу один з одним і кілька разів вітались.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім того, Трамп розповів про свою неймовірну здатність налагоджувати чудові стосунки з колегами, через що вони йому довіряють.

Як повідомляв портал "Знай.ua", віце-президент США Майк Пенс зустрівся з австралійським прем'єр-міністром Малкольмом Тернбуллом та розповів, як Вашингтон боротиметься з агресією КНДР.