Американський президент Дональд Трамп вважає, що Німеччина повинна заплатити США за оборону 300 мільярдів доларів, яку Берлін отримав в рамках НАТО.

Як пише The Sunday Times, в німецькому Бундестазі не збираються реагувати на провокаційну заяву американського президента. Також один з німецьких міністрів сказав, що таким чином Трамп намагається залякати іншу країну.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що президент США Дональд Трамп попросить допомоги у німецького канцлера Ангели Меркель про конфлікт на Донбасі.

Крім того, Трампу знадобиться допомога у взаємодії з російським президентом Володимиром Путіним. Як краще з ним вести діалог, американський президент також поцікавиться у канцлера.

У свою чергу Меркель оцінила, що американська адміністрація і президент приділять значну увагу Мінському процесу. Вона зазначила, що мова йде про безпечну та суверенної України, а також можливості поліпшити відносини з Росією.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще