У Бельгії чоловік намагався знести натовп пішоходів на одній із вулиць міста Антверпене. Правоохоронці затримали зловмисника та кваліфікували справу як теракт.

Про це повідомляє місцеве видання Libre Belgique.

За словами мера міста та лідера фламандських правих Барта Де Вевера, їм вдалося уникнути теракту та злочинця уже допитує поліція.

Поліцейські оглянули авто з французькими номерами та знайшли там зброю. Сам чоловік за попередніми даними є вихідцем із північної Африки, скоріш за все з Тунісу.

Зараз усі деталі з'ясовуються, особа затриманого встановлюється.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", вчора, 22 березня під стінами лондонського парламенту терорист протаранив кілька перехожих та поліцейських, після чого одного з них смертельно поранив.

Сьогодні, 23 березня, у центрі Києва застрелили колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова, який ішов на зустріч з екс-депутатом РФ та свідком у справі Віктора Януковича Іллею Пономарьовим.