Фото: EPA

У Білому домі розповіли про цілі американського президента Дональд Трампа у зовнішній політиці.

З відповідною заявою виступив прес-секретар резиденції Шон Спайсер, передає "Голос Америки".

"Ми прагнемо забезпечити захист наших національних інтересів та робити все можливе для досягнення наших інтересів в області економіки і національної безпеки", – заявив Спайсер.

Він зазначив, що Штати не гратимуть роль "світового поліцейського". Влада дотримуватиметься національних інтересів, керуючись гаслом "Америка понад усе".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Під час прес-конференції він також не забув про роль Росії в питанні щодо хімічних атак в Сирії. Він зазначив, що країна підтримує Північну Корею, Іран і режим Башара Асада. Державний секретар Рекс Тіллерсон спробує наштовхнути керівництво Росії на активні дії проти терористів "ІД".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", із закликом до США стати "світовим поліцейським" виступав екс-прем'єр-міністр Данії Андерс Фог Расмуссен.