Кілька людей постраждали в результаті бійки між прихильниками і противниками турецького президента Реджепа Тайіпа Ердогана, яка сталась перед турецьким консульством в Брюсселі.

Про це повідомляє La Libre. Як повідомляється, постраждалим надається медична допомога, а поліція проводить розслідування інциденту. Точну кількість постраждалих не називають, також невідомо, чи затримала поліція учасників бійки.

Тим часом за повідомленням турецького телеканалу TGRT, бійка сталася під час голосування з референдуму в Туреччині. У країнах Європи громадяни Туреччини голосують раніше ніж з співвітчизники на батьківщині.

Телеканал повідомляє, що ножові поранення отримали троє людей, стан одного з них оцінюється як важкий. Користувачі розмістили фото та відео з місця подій.

Зазначимо, що референдум в Туреччині пройде 16 квітня. Громадяни країни на всенародному голосуванні будуть вирішувати, чи хочуть вони збільшення повноважень президента.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган пригрозив розірвати угоду про мігрантів з Європейським Союзом.