Комітет державної безпеки Білорусі провів обшуки у приміщеннях затриманих активістів організації "Білий легіон". У них знайшли великий арсенал зброї та літературу щодо ведення бойових дій.

За інформацією Belta, правоохоронці виявили автомат Калашнікова, пістолети, гранати, палиці, ножі, сокири та речовини для виготовлення вибухових пристоїв у домашніх приміщеннях активістів.

"Знайдена різна атрибутика батальйону "Азов", "Тактичної групи Білорусь" та УНА-УНСО. Серед затриманих активістів професійні бойовики", - зазначили у відомстві.

Окрім символіки "Азова", співробітники КДБ знайшли книгу "Неоголошена війна. Невідомі факти і хроніки АТО", яку можна побачити на фотозвіті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Оперативники продовжують слідчі дії та встановлюють усіх осіб, причетних до діяльності організації. Проти членів "Білого легіона" та колишнього лідера організації Мирослава Лозовського відкрили кримінальні справи по факту підготовки заворушень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Білорусі тривають арешти членів спортивно-патріотичних клубів, яких звинувачують в екстремізмі.