У мережі з'явилися фотографії випробувань секретного лімузина, який належить до лінійки проекту для чиновників Путіна «Кортеж».

Як передають російські ЗМІ, зимові випробування пройшли в Швеції.

Вказується, що при розробці брали участь фахівці Porsche. Седан класу люкс західні ЗМІ назвали «лімузином Володимира Путіна». За стилістикою він схожий на Rolls-Royce і Bentley. Однак той екземпляр, який зняли репортери, навряд чи підійде для президента.

Всього заплановано: президентський лімузин, преміальний седан для вищих чиновників, кросовер і мінівен. Очікується, що до кінця 2017 року перша партія автомобілів надійде до Путіна, в 2018 - буде налагоджено серійне виробництво. Всього бюджет проекту складе десятків мільярдів рублів.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Парижі у легендарного п'ятизіркового готелю Four Seasons Hotel George V Paris засвітився цілий кортеж з суперкарів. Жовта трійця тюнінгованих автомобілів - явний почерк відомого казаха, одруженого на киянці.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще