У неділю, 7 травня, в Москві провели генеральну репетицію параду 9 травня, який пройде на Красній площі.

Росіяни хвалилися технікою і струнким маршем. У мережі з'явилися кадри тренування авіації.

У авіаційній частині параду задіють 72 літака і вертольота.

Як видно на відео, першим з'явився у небі військово-транспортний вертоліт Мі-26, який супроводжувала четвірка Мі-8. За ним слідували Мі-28Н, Мі-35, Ка-52.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Крім того, на параді покажуть і нове шикування ударної групи з п'яти літаків дальньої авіації. А стратегічний ракетоносець Ту-160 "Білий лебідь" очолить групу з чотирьох дальніх бомбардувальників Ту-22М3.

На записі з репетиції також видно стратегічні бомбардувальники Ту-95МС, літаки-заправники Іл-78, військово-транспортні літаки Ан-124 і Іл-76МД, винищувачі Су-35С, Су-ЗОсм, Су-27, Міг-29, Міг - 31БМ, фронтові бомбардувальники Су-34, Су-24М, штурмовики Су-25, навчально-бойові літаки Як-130.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, в Москві провели генеральну репетицію параду на честь 9 травня.

На Красну площу привезли велику кількість військової техніки і солдатів. Керував усім процесом міністр оборони Росії Сергій Шойгу.