Російська армія зазнала втрат в рядах свого військового контингенту, який воює на території Сирії.

Про це повідомляє Reuters. У Сирії загинули ще двоє російських контрактників - Олексій Сафонов і Володимир Плутінскій. Офіційні джерела РФ поки відмовчуються про загибель своїх військовослужбовців в іноземній операції.

Загальна кількість загиблих в сирійській кампанії з кінця січня 2017 року зросло до 21 людини. Один з родичів Сафонова розповів, що він загинув в середині березня в Сирії. Більше подробиць він не вказав.

Джерела стверджують, що це була не перше закордонне відрядження загиблого. До Сирії Сафонов воював за бойовиків на Донбасі.

Загибель Плутінского підтверджує офіційне свідоцтво про його смерть. Російський військовослужбовець загинув 12 лютого 2017 року під час боїв за Пальміру. Родич загиблого підтвердив, що його вбили в провінції Хомс. Але він уточнив, що Плутінскій в той час вже не був на службі в армії РФ.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, глава МЗС РФ Сергій Лавров зібрався відкривати російське посольство на території самопроголошеної Абхазії. Ці плани викликали різку критику з боку влади Грузії.