Найпопулярнішим навчальним закладом в Росії вже тривалий час залишається німецька школа, де здобули освіту доньки президента Володимира Путіна.

Відповідний ролик розміщений на каналі "Німецька хвиля" в YouTube.

Попри те, що німецько-російські стосунки останнім часом суттєво погіршилися із зрозумілих причин, втім, заможні громадяни чомусь віддають перевагу не вітчизняному, а іноземному навчанню.

За рік у такій школі доведеться сплатити близько семи тисяч євро, та й кількість учнів значно обмежена: більше чотирьох сотень не приймають.

Вивчати німецьку тут починають ще у 9-річному віці. Головною перевагою батьки учнів вважають те, що заклад відкриває двері до будь-якого вишу на території Австрії, Швейцарії чи Англії.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Минулого року німецьку школу особисто відвідав Володимир Путін. Обидві його доньки, Марія та Катерина, навчалися саме тут, хоча кремлівський лідер міг віддати їх у будь-яку найкращу школу в Росії.

Дізнавшись про це, віддати туди на навчання своїх дітей тепер хочуть більшість заможних росіян.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ймовірна коханка російського президента Володимира Путіна кардинально змінила зовнішність.