Авіакомпанії United Airlines потрапила в новий скандал. Цього разу пасажира, який летів з американського Х'юстона в канадський Калгарі, вжалив скорпіон під час польоту.

Про це повідомляє CBC. Канадець Річард Белл збирався пообідати, коли, отруйний скорпіон впав йому на голову з відсіку для ручного багажу. Він поклав його на відкидний столик і той вкусив чоловіка. Інцидент стався 9 квітня, але про нього стало відомо тільки зараз.

"Поки я їв, щось впало мені на волосся. Це щось виявилося скорпіоном. Я тримав його за хвіст, і він не міг мене вжалити. Але я впустив його на тарілку, і коли зібрався схопити його знову, він вдарив мене хвостом. на щастя, удар в основному припав на ніготь ", - розповів Белл.

Пасажир змахнув скорпіона на підлогу, а стюард накрив його чашкою. Після цього його змили в унітаз. Медсестра, яка летіла тим же рейсом, дала Беллу знеболююче. В Калгарі його відвезли в лікарню, але лікарі встановили, що його життю нічого не загрожує.

Авіакомпанія запропонувала вирішити конфлікт і запропонувала пасажиру компенсацію. Белл, в свою чергу, сказав, що не має наміру судитися з United Airlines. Інцидент зі скорпіоном стався саме на тлі скандалу з пасажиром Девідом Дао, якого насильно виштовхали з літака. Це сталося через те, що компанія продала занадто багато квитків на рейс.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, компанія United Airlines втратила 250 мільйонів доларів після скандалу з пасажиром Девідом Дао.