Черговий скандал в студії влаштував відомий письменник Михайло Веллер. Цього разу дія відбувалась на радіостанції «Ехо Москви».

Веллер облив водою ведучу програми «Особлива думка» Ольгу Бичкова і пожбурив в неї горня.

Відеозапис інциденту опублікований у Twitter. Як видно з ролику, Веллер розповідає про хід президентських перегонів у Франції і просить не перебивати його. У відповідь на це Бичкова каже, що буде «час від часу ставити питання». Після цього Веллер відкинувши мікрофон, виливає на ведучу воду з кухля і кинувши його у Бичкову, покидає студію.

Це вже не перше жбурляння предметів у ведучих маститим письменником, повідомляють російські ЗМІ. У березні Веллер кинув склянку з водою у ведучого програми «Право голосу» Романа Бабаяна. Після чого письменник покинув студію, лаючись і проклинаючи передачу і всіх ведучих.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, двоє невідомих облили фекаліями скандальну російську журналістку Юлію Латиніну.