Франція вже перерахувала кошти Росії за контрактом на поставку вертольотоносців "Містраль" і після повернення обладнання зможе розпоряджатися цими кораблями.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кремля. Сторонам "вдалося прийти до взаємоприйнятної домовленості про відшкодування російській стороні коштів, виплачених за контрактом", - заявили у Кремлі.

"Франція вже перерахувала згадані кошти і після повернення обладнання набуде права власності і зможе розпоряджатися обома кораблями", - йдеться в повідомленні.

Проте в повідомленні не уточнюється, яку саме суму перерахувала Франція.

Читайте також: Франція замість Росії передасть "Містралі" США

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомлялося раніше, Росія і Франція домовилися щодо розриву контракту на поставку двох вертольотоносців типу "Містраль", кораблі залишаться у власності Франції.

Раніше ЗМІ повідомляли, що розірвання контракту на постачання "Містралів" обійдеться Франції майже в 1,2 млрд євро.