Казахстан не відмовився від норвезької риби, попри рекомендацію Россільгоспнагляду заборонити ввезення цього продукту.

Казахи не знайшли в норвезькій рибі нічого поганого, повідомляє ТСН.

Як зазначається на сайті Міністерства сільського господарства Республіки Казахстан, згідно із законодавством обмеження мало б місце, якби були результати перевірки, в якій брали б участь і їхні фахівці.

Республіка Казахстан не бачить причин для відмови від норвезької риби, бо немає результатів. Більше того, не можуть застосовуватися обмеження на продукцію, вироблену в Казахстані з норвезької риби, оскільки за договором про Євроазійський економічний союз така продукція вважається продукцією Казахстану і може вільно реалізовуватися на території ЄАЕС.

Читайте також: Норвегія не дозволила Россільгоспнагляду перевірити рибні господарства

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, після того як Норвегія визнала санкції ЄС щодо Росії, "Россільгоспнагляд" обмежив постачання риби з 14 норвезьких підприємств, з яких на російський ринок ввозили найбільший об'єм рибної продукції.