Президент Чеченської республіки Рамзан Кадиров заявив про наміри судитися із суддею Південно-Сахалінського суду Наталію Перченко. Вона визнала деякі цитати із Корану екстремістськими.

Згідно із постановою суду такі цитати, як "Тобі ми поклоняємося і тебе молимо про допомогу" ("Аль-Фатіха") та "Не взивайте ж ні до кого на рівні з Аллахом" ("Аль-Джинн")" вважають екстремістськими. Кадиров не згодний із рішенням судді, тому налаштований на суд. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

"Я і мої бойові товариші, читаючи Коран, захищали цілісність Росії, воювали і воюємо з міжнародним тероризмом, засуджуємо екстремізм у всьому світі. За Росію віддав життя мій батько", - пише Кадиров.

Президент Чечні вимагатиме для Наталії Перченко суворого покарання. Він назвав її "національним зрадником".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Яценюк "воював" у Чечні з позивним "Бойовий Кроль" (фотожаби)

Окрім окремих цитат з Корану, Перченко також визнала екстремістської книгу "Благання до Бога: його значення і місце в Ісламі".