Московська поліція сьогодні затримала ватажка відомої секти, який називав себе "богом Кузею", а також інших сектантів-високопосадовців.

Під час обшуку сімох квартир у Москві поліція знайшла у сектантів великі суми грошей, дуже дивну літературу та екзотичних тварин, які перебували у поганих умовах.

"Співробітники московської поліції сьогодні проводять операцію з виявлення та притягнення до встановленої законом відповідальності організаторів розгалуженої деструктивної секти", - повідомив начальник прес-служби ГУ МВС РФ по Москві Андрій Галіакберов.

Засновником секти є громадянин РФ Роман Попов. Спочатку він називав себе "єпископом Романом", а згодом проголосив себе "богом Кузею". Секта відома тим, що здійснювала сильний психологічний та фізичний вплив на своїх учасників.

Читайте також: Ватикан рекомендує Путіну не спізнюватися до Папи Франциска

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше Московський патріархат вже повідомляв про чорні справи цієї організації. Популярність у суспільстві вони отримали у 2013 році, коли здійснили напад на групу журналістів, які хотіли зняти про них сюжет.