З початку цього року німецькі правоохоронці затримали більше двох тисяч осіб, які займались перевезенням нелегальних емігрантів. Це на 40% більше ніж за весь минулий рік.

Кожен день у Німеччині затримують від п`яти до десяти порушників закону. Ними виявляються громадяни Угорщини, Болгарії, Румунії, Сирії та Сербії. Міністр внутрішніх справ країни Томас де Мезьєр повідомив, що уряд робить усе можливе, щоб суворо засудити провідників.

Про пише видання Bild am Sonntag з посиланням на міністерство внутрішніх справ ФРН.

"Після жахливої смерті людей від задухи у вантажівці в Австрії, кожному має бути зрозуміло, що контрабандисти нелюдяно ставлять вигоду вище за життя людей", - сказав де Мезьєр.

Також з цього приводу висловився голова Християнсько-соціального союзу Андреас Шойер. Він вимагає найсуворішого покарання цим правопорушникам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Єврокомісар закликає Німеччину скоротити допомогу для біженців

Наразі у Німеччині прийняли вже майже сто тисяч вимушених переселенців із Сирії.