У бойових зіткненнях загинули близько 170 росіян: всі вони - прихильники терористів "Ісламської держави".

Як повідомляє Новое время, про це заявила голова науково-консультативної ради при Антитерористичному центрі держав-учасниць СНД Маріанна Кочубей.

"За даними Національного антитерористичного комітету, від 800 до 1500 російських громадян воюють в Сирії на боці Ісламської держави, і більш ніж 170 вже загинули", - розповіла вона.

Нагадаємо, раніше глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що на боці терористичного угрупування "Ісламська держава" воюють більше двох тисяч вихідців з Росії.

При цьому, згідно з даними Пентагону, на Донбасі на стороні терористів воюють більш 12 тисячі росіян, які є як кадровими військовослужбовцями РФ, так і найманцями.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Росія не приховує наявність армії в Сирії - МЗС РФ

Проте Росія всіляко заперечує присутність кадрових військових на території України, незважаючи на те, що проходять суди над полоненими спецназівцями.