Сьогодні у Молдові знову проходять антивладні протести. Мешканці країни вийшли на центральні вулиці столиці та вимагають відставки президента.

За інформацією від ВВС, мітингувальники вимагають проведення дострокових президентських виборів та відставки чинного лідера країни Ніколае Тімофті. Мітинг влаштували лідери двох опозиційних сил Молдови - Ігор Додон з Партії соціалістів та Ренато Усатий з "Нашої партії".

Після пішою ходи учасники акції збираються на протест біля будівлі президента Тімофті. За інформацією від місцевих ЗМІ, усі протести відбуваються без заворушень, але правоохоронці у режимі готовності.

Нещодавно Ніколае Тімофті зустрівся із лідерами акцій протесту та пообіцяв прикласти усі зусилля для виведення країни із кризи.

Читайте також: У Нью-Йорку готують протести з нагоди візиту Путіна

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На попередніх мітингах молдовани вимагали також покарання для чиновників, які допустили у країну банківську кризу.