Величезний банер з нацистською свастикою, який розмістили на Палаці префектури у Ніцці під час зйомок фільму про Другу світову війну, налякав місцевих жителів.

Знімальна група використала банер під час роботи над екранізацією мемуарів Джозефа Джоффо "Сумка з мармуровими кульками". Палац з полотном зі свастикою у фільмі відіграє роль резиденції керівника СС Алоїза Бруннера, який в Ніцці координував відправлення євреїв до таборів смерті.

Кінематографісти отримали відповідний дозвіл від місцевої влади, пише видання Le Figaro.

Зараз у Палаці префектури розміщується державна адміністрація департаменту Приморські Альпи.

Червоний банер з нацистською свастикою, який вивісили під час пробних зйомок у понеділок, 28 вересня, шокував місцевих жителів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Місцева влада змушена була заспокоювати людей.

Читайте також: На конкурсі в Криму перемогла картина з нацистськими прапорами

За словами чиновників, створення цього фільму є частиною "обов'язку пам'яті" про події в Ніцці у часи Другої світової війни.

"Сумка з мармуровими кульками" - фільм канадського режисера Крістіана Дюгуа за мотивами автобіографічного роману Джозефа Джоффо, який у дитинстві змушений був рятуватися з захопленого нацистами Парижа.