В Європейському тунелі, якій з'єднує Британію з материковою Європою, знову наплив емігрантів. Вночі сотні переселенців прорвались на шляхи та змусили зупинити рух поїздів.

За повідомленням ВВС, цю акцію емігранти ретельно спланували. Вони намагаються потрапити до Британії з французького міста Кале. Наразі правоохоронці продовжують пошуки переселенців, але вони розосередилися по всьому тунелю та їх складно знайти у темряві.

"Цю атаку явно спланували. Про це свідчить велика кількість емігрантів по всьому тунелю", - повідомляє представник одного з перевізника тунелю.

Зазначимо, що переселенці постійно намагаються прорватися до Британії через французьке місто Кале. Там наразі перебувають тисячі мешканців з Ефіопії, Судану та Афганістану.

Читайте також: НАТО проведе наймасштабніші за останнє десятиліття навчання

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нещодавно британські та французькі офіційні представники попросили допомоги у країн ЄС в подоланні причин міграційної кризи.