Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв дозволив знищувати конфіскований алкоголь. Рішенням кабінету міністрів відповідними повноваженнями наділено Росалкогольрегулювання.

Про це йдеться в оприлюдненій постанові уряду РФ, передає УНН.

"Відповідно до затверджених правилами Росалкогольрегулювання наділене повноваженнями щодо організації знищення зверненої у власність держави, вилученої з незаконного обігу або конфіскованої продукції, предметів для виробництва такої продукції та їх обліку", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті уряду.

У повідомленні кабміну також говориться, що Росалкогольрегулюванню доручено визначити способи знищення вилученої алкогольної продукції.

Читайте також: У Росії обмежать продаж алкоголю громадянам до 21 року

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, 29 липня російський президент Володимир Путін підписав указ про знищення санкційної продукції.

Перша партія продуктів була знищена 6 серпня. Багато політиків і громадські діячі критикували ініціативу президента і пропонували направляти продукти для допомоги незаможним.

Продуктове ембарго було введено в 2014 році у відповідь на санкції країн Заходу у зв'язку з анексією Криму Росією і конфліктом на південному сході України.

За даними аналітичного центру при російському уряді, ембарго призвело до зростання цін і зниження якості продукції.