У столиці Латвії Ризі представники поліції затримали 22-річного чоловіка, який зруйнував виставку "Люди Майдану", пише УНН.

"Чоловіка затримали за місцем проживання, в Пардаугаві, в ніч на середу і помістили в ізолятор короткочасного затримання", - йдеться в повідомленні прес-секретаря Держполіції Тома Садовскіса.

У четвер, 8 жовтня, поліція попросить суд застосувати до нього арешт. Другого хулігана продовжують шукати.

Раніше поліція латвійської Риги порушила кримінальну справу з приводу зруйнування виставки "Люди Майдану", яка перебувала на бульварі Брівібас, біля будівлі уряду. Хулігани розтрощили стенди, зняли та розірвали червоно-чорний стяг.

Читайте також: У Білорусі осквернили могилу Михайла Жизневського

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами представника організаторів виставки Сергія Алексєєва, заподіяний хуліганами збиток становить від 25 до 30 тисяч євро. За його словами, виставка перебувала у стадії встановлення, і її відкриття планувалося у вівторок.

Як розповів автор виставки Сергій Мельников, зловмисники були на виставці двічі. Вдень двоє молодих чоловіків зіпсували чотири експонати і порізали прапор, знявши свої дії на мобільний телефон.