Сирійські війська розпочали масштабний наступ в провінціях Хама і Ідліб.

Про це 7 жовтня повідомили в Associated Press, посилаючись на неназваного високопоставленого представника керівництва країни.

Як наголошується в повідомленні, сирійські військові за підтримки російської авіації вперше перейшли в наступ після початку операції Повітряно-космічних сил Росії.

За даними військового джерела сирійського державного агентства SANA, війська у взаємодії з ВКС Росії завдають ударів по позиціях терористичних організацій "Ісламська держава" і "Джебхат Ан-Нусра". Джерело стверджує, що бойовики несуть великі втрати в живій силі і техніці.

Читайте також: Російський пілот, що бомбив Сирію, потрапив до бази бойовиків Геращенко

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Настання сірійських військ підтримують "сили опору", що виступають на боці президента Башара Асада, повідомив РІА Новини посол Сирії в Росії Ріяд Хаддад.