Вчора пройшли переговори щодо забезпечення безпеки польотів військових літаків Росії і США над Сирією.

Американське військове відомство заявило, що за їх результатами "досягнуто прогресу".

Як повідомляється, переговори пройшли у форматі півторагодинної відеоконференції.

За даними Пентагону, експерти оборонних відомств двох країн провели "професійне обговорення і звернули пильну увагу на реалізацію конкретних заходів безпеки".

Військові США заявили про готовність найближчим часом продовжити діалог з російською стороною. Однак, конкретні терміни проведення чергової відеоконференції поки не узгоджені.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Читайте також: США та РФ обговорять питання безпеки у сирійському небі

Раніше в США заявили, що не будуть співпрацювати з Росією в боротьбі проти "Ісламської держави". Тим часом, за словами глави Пентагону Ештона Картера, можуть розглядатися виключно питання безпеки солдатів.

Московські чиновники зверталися до США з проханням надати дані про розташування бойовиків ІДІЛ в Сирії, але отримали відмову.