В Афганістані у місті Кабул на території штаб-квартири НАТО при посадці впав гелікоптер. В результаті аварії загинули п'ятеро військових, пише DPA International.

Ще п'ятеро осіб постраждали. Відомо, що серед загиблих було двоє військовослужбовців військово-повітряних сил Великої Британії. Національності інших трьох жертв наразі встановлюються.

"Інцидент в даний час розслідується, але ми можемо підтвердити, що це був нещасний випадок, а не результат повстанської діяльності", - повідомили у Міністерстві оборони.

Читайте також: У Кременчуці під час навчань розбився вертоліт з екіпажем

В останні місяці багато співробітників НАТО та іноземних військ почали використовувати гелікоптери для транспортування у зв'язку з ризиком нападів на дорожні конвої.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно військовий вертоліт Мі-24 також розбився під Смоленськом.