Росія не стане позбавляти громадянства терористів з російськими паспортами, що воюють на боці "Ісламської Держави" та інших терористичних організацій в Сирії та Іраку, передає УНН.

Про це заявив заступника міністра закордонних справ Росії з питань протидії тероризму Олег Сиромолотов.

"Росія не буде перешкоджати поверненню в країну згаданої категорії осіб. Не пускати назад громадян Росії ми не маємо права, але в кожному конкретному випадку будемо керуватися чинним законодавством у сфері контртероризму, яке в належній мірі враховує актуальні виклики та загрози безпеці Росії", - сказав він.

Читайте також: "Підтримай Асада" - нові футболки в російських бутиках (фото)

Як повідомлялося, глава Чечні Рамзан Кадиров закликав анулювати паспорти у чеченців, які вирішили долучитися до "Ісламськомої Держави".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Путін під час свого виступу на саміті СНД в Казахстані заявив, що від п'яти до семи тисяч вихідців з країн СНД воюють на боці угруповання "Ісламська держава".