У Росії стали частіше відвідувати заклади швидкого харчування, в основі меню яких - бургери і страви з курки.

Як повідомила газета "Ведомости", у січні-червні 2015 року кількість відвідувань таких закладів порівняно з попереднім періодом зросла на 7%, тоді як весь ринок скоротився на 5%.

За даними консалтингової компанії The NPD Group Russia, найбільшими гравцями на російському ринку залишаються McDonald's, KFC і Burger King - їхні прибутки зросли на 15%.

Читайте також: Кримські чебуреки вже не ті: смажений чебурашка і двоголовий орел (фото)

Як розповіла "Ведомостям" гендиректор The NPD Group Russia Марія Ваніфатова, показники зросли завдяки відкриттю нових точок у восьми найбільших російських містах.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дослідницька компанія Euromonitor International зазначає, що сегмент фастфуду продовжив розвиватися завдяки експансії успішних гравців і залученню значної кількости відвідувачів більш доступними цінами. У підсумку стався помітний перетік відвідувачів з більш дорогих ресторанних форматів до точок із помірними цінами, зазначає Euromonitor International.