У суботу ввечері, 24 жовтня, пожежно-рятувальні підрозділи МНС Росії виїхали на місце пориву газопроводу в Ульянівській області. Аварія сталася на ділянці газопроводу "Уренгой-Новопсків". Повідомляє прес-служба МНС Росії.

Інформація про витік газу в районі населеного пункту Ситинки Павловського району Ульянівської області надійшла о 20:45. Працівники МНС перекрили засувку. За їхніми прогнозами на ліквідацію піде близько 48 годин.

У прес-службі ГУ МНС повідомляють, що постраждалих та загиблих немає. Газопровід не під'єднаний до населених пунктів. Ліси також на постраждають від вогню.
Причина пориву наразі не відома, але версію теракту не розглядають.

Читайте також: В Москві жорстоко познущалися над 76-річним "кривдником Путіна" (відео)

Нагадаємо, що нещодавно біля Нового Уренгою на газопроводі виникла пожежа. У результаті вибуху у повітря вирвався 20-ти метровий стовп полум'я.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У серпні на кордоні Польщі та Німіччині зупинив роботу газопровід "Ямал-Європа" внаслідок аварії на компресорній станції.