Керівництво КНДР звинувачує своїх південних сусідів у військовій провокації. У Пхеньяні не зраділи обстрілу військового катеру з боку Сеулу, повідомляють у ВВС.

Патрульний катер Північної Кореї порушив морський простір своєї країни та натрапив на вогонь з боку південнокорейських солдат. У Пхеньяні не зраділи такої гостинності, але влада Сеулу заявила, що це було не єдиним порушенням.

Корейці з півдня заявляють, що ці обстріли були лише попередніми та не були направленні на вбивство противника.

Нагадаємо, нещодавно між КНДР та Південною Корею знову спалахнуло насилля. Солдати Пхеньяну відкрили вогонь по гучномовцям на кордоні, які віщали демократичну пропаганду.

Читайте також: Вторгнення до Іраку викликало тероризм ІД - Тоні Блер

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Наразі обидві країни і досі перебувають у стані війни. Між ними є договір лише про перемир'я, але не про повне припинення війни.