У Мінську сьогодні знову збереться тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Сході України. Про це повідомив представник ОБСЄ Мартін Сайдік, пише УНН.

Під час попередньої зустрічі, яка відбулась 20 жовтня, тривала робота підгрупи із політичних питань.

Контактна група і підгрупи вирішували питання щодо звільнення заручників, відводу озброєння та розмінування прифронтових територій.

Читайте також: Бойовики вимагають право підпису на Мінських переговорах

Раніше глава делегації "ДНР" на переговорах Денис Пушилін повідомляв, що календарний план контактної групи розписаний до кінця року. Зустрічі тристоронньої контактної групи заплановані також на 17, 24 листопада та 8, 15 і 22 грудня.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, 29 вересня контактна група з врегулювання конфлікту на Донбасі підписала угоду про відведення від лінії розмежування озброєння калібру менше 100 мм. 30 вересня її підписав ватажок "ДНР" Олександр Захарченко і "глава ЛНР" Ігор Плотницький.