Місця. у щойно відкритому ресторані мережі Noma у Сіднеї, розпродали за чотири хвилини.

Про це пише News.com.au.

"Можливість забронювати столик в австралійскій філії копенгагенського закладу, який неодноразово визнавалося кращим у світі, відкрилася 30 жовтня о 10 ранку за місцевим часом", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Росіяни заїдають кризу фастфудом

Клієнтам пропонували забронювати обід або вечерю на декілька осіб: від двох до восьми. Вартість замовлення - 485 доларів без урахування вин.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інформацію щодо страв, які ввійшли до гастрономічного сету, не уточнили. На дегустацію від шеф-кухаря Рене Редзепі можна буде завітати з 26 січня по 2 квітня 2016 року.

Довідка. Данський ресторан Noma відкрили в 2004 році. Його визнавали найкращим у світі в 2010, 2011, 2012 і 2014 роках. Останній раз, у 2014 році заклад посів перше місце в рейтингу The World's 50 Best Restaurants Awards.

У філії Noma в Токіо шеф-кухар закладу Редзепі пропонував скуштувати живих креветок з "гарніром" із мертвих мурашок. Гастрономічні критики відзначали, що "крапельки мурашиної кислоти прекрасно відтіняють смак рожевого м'яса".