Естонська авіакомпанія Estonian Air сьогодні припиняє абсолютно усі польоти. Компанію офіційно визнали банкрутом у Європейській комісії.

Європейський суд визнав незаконною фінансову допомогу від держави у розмірі 85 млн євро. Компанію змусили повернути цю суму. Але Estonian Air не має таких грошей, тому вона визнана банкрутом.

В офіційному листі компанія вже повідомила, що ті пасажири, які купили квитки на 8,9 та 10 листопада отримають аналогічні посадочні документи на інші авіалінії. Власникам інших квитків повернуть гроші.

Авіакомпанія Estonian Air виникла у 1991 році після отримання Естонією незалежності. Вона і по сьогодні була державною із часткою у холдингу SAS Grupp.

Читайте також: Росія відправляє за туристами в Єгипет 44 літаки

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Зазначимо, що Єврокомісія розпочала перевірку Estonian Air у 2013 році. Уряд Естонії надав державну допомогу компанії, яка не відповідає нормам ЄС.