Міноборони Росії опублікувало відео нових авіаударів, які сьогодні були здійснені по Сирії.

Відповідний запис з'явився в Facebook.

"В рамках повітряної операції екіпажами літаків Дальньої авіації Ту-160, Ту-95МС і Ту-22М3 нанесені масовані удари крилатими ракетами повітряного базування і авіабомбами по об'єктах ІГІЛ на території Сирії", - йдеться в повідомленні.

"Сьогодні з 05:00 до 5:30 ранку за московським часом 12 дальніми бомбардувальниками Ту-22МЗ нанесені удари по об'єктах терористичної організації ІГІЛ в провінціях Ракка і Дейр-ез-ЗОР. З 09:00 до 9:40 стратегічними ракетоносцями Ту-160 і Ту-95МС вироблені пуски 34 крилатих ракет повітряного базування по цілях бойовиків в провінціях Алеппо і Ідліб ", - уточнили в Міноборони.

Читайте також: Росія обстріляла ІДІЛ крилатими ракетами з підводного човна

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Всього в першу добу повітряної операції сплановано 127 бойових вильотів по 206 об'єктам терористів. В даний час виконано 82 бойових вильоти в ході яких знищено 140 об'єктів бандформувань. Операція триває. Наступні масовані авіаційні удари будуть наноситися відповідно до плану повітряної операції", додали в відомстві.