Федеральна служба Росії з контролю за оборотом наркотиків заявила, що інформація в п'яти статтях російськомовної "Вікіпедії", де містяться дані про наркотики, є забороненою.

Про це йдеться в повідомленні Роскомнадзора.

"Зазначені статті містять відомості про порядок дій по виготовленню і використанню наркотиків, в тому числі опис процесів, інструкції і схеми розробки психоактивних речовин, їх виготовлення та використання", - йдеться в документі.

Читайте також: Viber розмістила сервери з особистими даними громадян у Росії

Нагадаємо, в серпні цього року скандал навколо "Вікіпедії" розгорівся через статтю "Чарас", де розповідалося про спосіб приготування наркотиків. 24 серпня ввечері "Вікіпедія" стала недоступна. Пізніше стаття "Вікіпедії" про наркотичну речовину була відредагована, після чого Роскомнагляд розблокував ресурс.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще